facebook_pixel
Velg avdeling

Bestilt reparasjon?

Dersom du har bestilt en reparasjon som vi skal utføre for deg, finner du viktig informasjon her, som må leses før telefonen sendes til oss!

Ved bestilt reparasjon:

1. Legg ved en lapp med ordrenummer

For at vi enkelt skal kunne finne frem til din ordre ved mottak av enheten, er det viktig at du legger ved en lapp med ordrenummer i forsendelsen.

2. Ta sikkerhetskopi av telefonen.

Du bør ta sikkerhetskopi av enheten før du sender den til oss. Det er sjeldent at våre kunder mister innholdet på enheten, men i enkelte tilfeller kan det skje. Ta derfor sikkerhetskopi for å være sikker på at du ikke mister innhold.

3. Ta ut SIM-kortet

Du kan ta ut SIM-kortet fra telefonen. Vi har ikke behov for at dette står i når vi utfører reparasjonen.

4. Fjern kodelås eller send oss koden

For at vi skal kunne teste at telefonen fungerer etter reparasjon er det viktig at du sender telefonen til oss uten kodelås. Alternativt kan du legge ved koden til din telefon. Vi går aldri inn på personlig informasjon på telefoner og du må gjerne sende telefonen til oss uten innhold(gjenopprettet). Om vi ikke har dette tilgjengelig så får vi ikke testet telefonen etter utført reparasjon.

5. Send telefonen forsvarlig i posten

Telefonen bør sendes i en forsvarlig emballasje. Vi anbefaler å sende enheten i en passende pappeske med bobleplast eller liknende for å sikre at det ikke kommer skade på enheten. Du er selv ansvarlig for å sende telefonen til oss på forsvarlig vis.

Adresse:
Mobilverkstedet AS
Nordre Fokserød 13B
3241 Sandefjord